SONAX Lackskydd

SONAX Keramiska Lackskydd har ett underhållsprogram, som innebär att du årligen kommer till oss för återbesök, då vi ser över lackskyddet och gör en eventuell komplettering.

 

SONAX Keramiska Lackskydd är extremt hållbart och gör lacken mycket motståndskraftig mot smuts och repor. Styrkan i lackskyddet är att det är flexibelt, d.v.s det krackelerar inte vid stora temperaturväxlingar och det håller för stötar. Det ger din bil en ovanligt klar lyster som du kan vara stolt över i många år framöver.

Innan vi applicerar lackskyddet tvättar vi rent ditt fordon. Därefter förbehandlas lacken noggrant för att få bort eventuella repor, oxider samt andra ojämnheter som kan finnas i lacken. Detta görs för att lackskyddet skall vidhäfta på bästa möjliga sätt.

lackskyddad yta


- Varför skall jag lackskyddsbehandla min bil, - den är ju ny?

Alla lackade ytor - nya som gamla - har mikroskopiska gropar och ojämnheter. Det ser ut som ett alplandskap i miniatyr. Det är i dessa fickor som föroreningar lätt fastnar och så småningom gör lacken svårskött, lättrepad och utsatt för oxidering.

- Vad gör lackskyddet för skillnad?

SONAX LACKSKYDD är keramiskt. Ytan får ett glashårt skyddande skikt som och gör den motståndskraftig mot oxidering, smuts, smårepor och UV-strålar. Ditt fordon får en briljant glans med extrem vattenavrinning, som även gör att det blir lätt att hålla fordonet rent.

- Är det värt investeringen?

- Smuts fastnar inte lika lätt på vattenavvisande yta.
- Ditt fordon blir lätt att hålla rent.
- Ditt fordon får en längre nybilskänsla.
- Ditt fordon håller ett bättre andrahandsvärde.

- Vad är det för unikt med just Sonax Keramiska Lackskydd?

Vårt lackskydd har en hårdhet som motsvarar fordonets lack. Det är speciellt utvecklat för den skandinaviska marknaden och klarar stora temperaturskillnader.
Det är extremt hållbart och håller absolut högsta toppklass. Lackskyddet ger en fantastisk yta av sällan skådat slag, med djup glans och en fenomenal förmåga att förhindra smuts från att fästa på ytan.